БСП внасят сигнал до прокуратурата във връзка с инцидента с убитото

...
БСП внасят сигнал до прокуратурата във връзка с инцидента с убитото
Коментари Харесай

БСП алармира прокуратурата за инцидента със загиналото 16-годишно момче


Българска социалистическа партия внасят  сигнал до прокуратура та по отношение на случая с убитото от токов удар дете. От столетницата обявиха, че ще сезират държавното обвиняване " на база на изявление, че кметът на София Йорданка Фандъкова не изключва корупция в Столичната община ". Това оповестиха от партията на брифинг в четвъртък, съобщи Нова ТВ.

По-рано Българска социалистическа партия изиска чуване на премиера Бойко Борисов и Йорданка Фандъкова. То бе отхвърлено от Народното събрание.

" За страдание, ръководещото болшинство по всякакъв начин се пробва да скрие корупцията и това по какъв начин се ръководи България. Във всяка естествена страна първият, който би трябвало да си отиде при подобен случай, е кметът. Те ще си намерят бушон, само че нашето искане е да се хване токът на корупцията. Затова, колкото и да се пробват да скрият, ние ще продължим да желаеме ", съобщи Христо Проданов.

" Ще настояваме ръководителят на СОС да свика изключително съвещание, с цел да бъдат изслушани кметът и основният архитект за това наясно ли са какъв брой са противозаконните обекти ", добави Проданов.

Той съобщи още, че " покровителството води до лишаване на човешки животи ".

Според Георги Свиленски пък такива действия  " няма по какъв начин да станат без политически чадър ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР